Sen-niedoceniany strażnik zdrowia
Re: Sen-niedoceniany strażnik zdrowia
Chrumocze
i zakłuca złe sny - taki łapacz złych snów na ludowo 
Oj, Sowko, żeby to tak działało to byłoby super.
Ja to akurat miewam jakieś takie prorocze ostrzegawcze sny czasami.
A chciałoby się, żeby chociaż we śnie wszystko pięknie było...
Ja to akurat miewam jakieś takie prorocze ostrzegawcze sny czasami.
A chciałoby się, żeby chociaż we śnie wszystko pięknie było...
"W końcu wszystko będzie dobrze. Jeżeli nie jest dobrze, to jeszcze nie koniec."
Paula ta poduszka mi nie pachnie ja stodoła 
camb pisze:Paula ta poduszka mi nie pachnie ja stodoła
Kurczę, Camb, rozbawiłeś mnie na noc.
Moja pachnie ziarnem, pamiętam z dzieciństwa ten zapach w stodole. Ale ja niedawno kupiłam, może to jest powód. Twojej może zapach wywietrzał albo różnie stodoły zapamiętaliśmy.
"W końcu wszystko będzie dobrze. Jeżeli nie jest dobrze, to jeszcze nie koniec."
Czym napchane są te Wasze poduchy? to na pewno łuska gryki , a może jakieś inne magiczne ziele tak szeleści i dlatego ulatnia się ten zapaszek 
Sowko teraz to i ja mam wątpliwości...
Ale czymś wyjatkowo skutecznym skoro jednego dobrze usypia, a drugiej stodołę przypomina.
Ale czymś wyjatkowo skutecznym skoro jednego dobrze usypia, a drugiej stodołę przypomina.
Moja jest bez zapachu:)
Camp masz koronę - straciłeś węch .... 
camb pisze:Moja jest bez zapachu:)
Najważniejsze, że działa bez zarzutu.
Paula pisze: A tak na marginesie właśnie jak znosicie późne chodzenie spać, nie czujecie się źle następnego dnia?
ja jak nie pośpię co najmniej tych pięciu godzin to jestem trup na następny dzień
Lekarze przepisują leki o, których mało wiedzą, na choroby o których jeszcze mniej wiedzą- ludziom, o których NIC nie wiedzą !
Wróć do „Medycyna komplementara/ Biologia/ Biochemia”